LLAR D’AVIS


ELS NOSTRES VALORS


CENTRE DE DIA ACREDITAT

Disposem d’un horari totalment flexible per a totes aquelles persones que únicament necessitin residir al centre durant el dia. Disposaran dels mateixos serveis que un resident habitual, amb una atenció personalitzada i adecuada a les seves necessitats. Podran gaudir de diverses activitats per al seu desenvolupament físic i mental, a més de tots els serveis interns i externs que ofereix el centre. El nostre centre també tramita la prestació econòmica de cada resident vinculada a la Llei de la Dependència.


METODOLOGIA

La nostra metodologia consisteix en recopilar informació de cada resident des del moment que arriba al centre: professió, gustos, aficions, interessos, entorn familiar, historial clínic, etc. D’aquesta manera, creem un perfil personalitzat, des del qual desenvolupem un pla específic de treball en funció dels seus gustos i necessitas. Així, aconseguim oferir a cada persona uns serveis especifícs, perquè cadascun d’ells se senti segur i satisfet en l’entorn des del primer dia d’estada.


ATENCIÓ PROFESSIONAL I PERSONALITZADA

Oferim tarifes ajustades a tot tipus de butxaques i molt competitives per cobrir les necessitats de cada resident i les seves famílies. Una de les nostres polítiques principals és no variar els preus segons l’edat o l’estat físic i mental de la persona. La nostra prioritat sempre és cuidar els residents des del primer i fins al seu darrer dia d’estada.


PORTES OBERTES

Volem que totes les persones de la residència se sentin com a casa, que puguin rebre visites dels seus amics i familiars tal i com ho feien a la seva pròpia llar. Per això, les nostres portes sempre són obertes i no disposem de cap horari de visites per a familiars o amics propers.
L’objectiu de les portes obertes és facilitar les visites dels familiars després de la feina o els estudis, de manera que això no sigui un impediment a l’hora de visitar als residents del centre.EQUIP HUMÀ


Per poder dur a terme les nostres funcions, comptem amb un ampli equip de professionals competents, disciplinats i capacitats per treballar amb tot tipus de persones, atendre-les i cuidar-les en tot moment.

La prioritat dels empleats és empatitzar i crear vincles afectius amb els residents, de manera que cadascun pugui ser tractat d’una manera especial i característica. El tracte i dedicació amb els residents ens retorna moments i experiències gratificants per continuar millorant dia a dia.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/foto-equip-llar-avis.jpg

Coneix els nostres professionals


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/angels.jpg

Directora tècnica

MªAngels Pio


Diplomada d’ infermeria. Colegiada Nº 28.448.

Sempre des de la professionalitat, prioritzem els drets, necessitats i desitjos dels nostres residents. Creem l’atenció, imprescindible, per mantenir les capacitats i recolzar-los evolutivament en les seves activitats perquè gaudeixin del màxim benestar i confort.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/maria.jpg

Coordinadora

Maria Castro


Auxiliar d’ infermeria.

L’atenció integral de les persones que resideixen amb nosaltres es bàsica. Estic atenta a les seves necessitats i dono en cada moment els serveis i les actuacions més adients. Treballem conjuntament tot l’ equip, es indispensable per complir els nostres objectius.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/irene.jpg

Treballadora social

Irene Reyes


Treballadora Social. Colegiada Nº 8.714.

Realitzo atenció directa als usuaris que arriben al nostre centre, oferint informació i assessorament dels serveis propis i comunitaris. També faig l’acollida i el seguiment del resident i la seva família i tramitant les gestions dels recursos que ofereix la Generalitat de Catalunya.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/marta.jpg

DUE i resp. higiènic-sanitari

Marta Melich


DUE i responsable higiènic-sanitari. Colegiada Nº 08.41383.

Atenc i vetllo per les necessitats emocionals i sanitàries dels residents. Això implica un seguiment individualitzat, elaborant  i portant a terme un pla de cures per una bona integritat cutània, correctes paràmetres analítics i administració farmacològica, que previndran factors de risc.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/laura.jpg

Educadora Social

Laura Manjarín


Educadora Social Colegiada Nº 9415.

Procuro la socialització i entreteniment dels residents, de manera quotidiana, amb il·lusió per innovar i motivar diàriament la seva activitat.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/judith.jpg

Fisioterapeuta

Judith Gonzàlez


Fisioterapeuta Colegiada Nº 3614.

Acompanyo al resident en el procés d’envelliment físic, prevenint, rehabilitant i millorant la seva qualitat de vida.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/marc.jpg

Terapeuta Ocupacional

Marc Muñoz


Terapeuta Ocupacional Colegiat Nº 061.

Milloro l’autonomia i la independència dels nostres residents, aconseguint que desenvolupin noves habilitats per mantenir-los actius a nivell físic, cognitiu i emocional, sempre des de una visió holística.


https://www.llaravissantquirze.com/wp-content/uploads/aroa.jpg

Psicòloga

Aroa Galian


Psicòloga Colegiada Nº 13623.

Treballo cada dia per a que els residents es sentin com a casa seva, conservant la seva estabilitat emocional i les seves capacitats cognitives.


CENTRE ACREDITAT I COL·LABORADOR


CONSULTA’NS SENSE COMPROMÍS

logo-white-footer

Els valors a la residencia i centre de dia Llar d'Avis Sant Quirze s'enfoquen en un tracte personalitzat i humà. El nostre objectiu principal és la satisfacció vital dels nostres residents, convertint-se en el més important per a nosaltres.

CONTACTE

  • Horari d'informació de 08:00 a 19:00
    Obert 24hs - 365 dies a l'any
  • 937 216 732
    llar-avis@outlook.com
  • Avinguda Antoni Gaudí, 43
    Sant Quirze del Vallès, (BCN)

CENTRE ACREDITAT

Llar d'Avis Sant Quirze © Copyright 2016 · Legal · addicional